OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense

Универзитетот за туризам и менаџмент во Скопје, по втор пат ја доби наградата за Superbrands во високото образование за 2015/2016 година во Република Македонија...

Сојузот на стопански комори на Македонија, на Свечената академија одржана на 03.11.2016 година во Македонска опера и балет, во чест на истакнатите деловни успеси...

По повод 27 септември, Светскиот ден на туризмот, Министерството за економијa им додели признанија на најуспешните...

На 28.09.2016, Универзитетот за туризам и менаџмент во Скопје беше учесник на 6-тата меѓународна конференција SEET 2016 – South East Europe Tourism...

Страница 1 од 5