OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense
utms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mk
Изјава на Ректорот на УТМС, проф. д-р Аце Миленковски за медиумите по повод Светскиот ден на туризмот
Доц.д-р Љупка Наумовска ја отвара свеченоста по повод Светскиот ден на туризмот
Обраќање на Ректорот на УТМС по повод Светскиот ден на туризмот
Екселенции и видни гости на УТМС по повод Светскиот ден на туризмот
Екселенции и видни гости на УТМС по повод Светскиот ден на туризмот
Екселенции и видни гости на УТМС по повод Светскиот ден на туризмот
Екселенции и видни гости на УТМС по повод Светскиот ден на туризмот
Алтај Шабан, комерцијален директор на Qatar Airways Скопје гостин и партнер на настанот
Пријатна атмосфера при дочекот на гостите по повод Светскиот ден на туризмот
Екселенции и видни гости на УТМС по повод Светскиот ден на туризмот
Екселенции и видни гости на УТМС по повод Светскиот ден на туризмот
Екселенции и видни гости на УТМС по повод Светскиот ден на туризмот
Студенти на УТМС на забавата по повод Светскиот ден на туризмот
Студенти на УТМС на забавата по повод Светскиот ден на туризмот
Наградени најдобрите студенти на УТМС
Мегазвездата Владо Јаневски го привлече вниманието на присутните
Мегазвездата Владо Јаневски со неговиот бенд специјални гости на УТМС
  • УПИСИ

    kampanja 2017 18 mk

Центарот за економска политика, анализа и консалтинг (CEPAC) во ко-спонзорство со НАТО, Директоратот за јавна дипломатија...

Универзитетот за туризам и менаџмент креира политики кои приоритетно се фокусирани на обезбедување силна академска и институционална подршка на студентите...

Во рамките на спроведување на практичната настава по предметот Гастрономија, студентите од Факултетот за туризам...

По повод Светскиот ден на туризмот, Универзитетот за туризам и менаџмент - Скопје како единствена придружна членка на Светската туристичка организација (UNWTO) од Република Македонија...

Во рамките на можностите кои ги нуди Програмата Еразмус Плус, а согласно потпишаните договори за соработка на УТМС со голем број истакнати универзитети во странство...

  • catalogue      unwto     video

Uspesni-prikazni-banner

Newsletter