OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense
utms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mk
КОМИСИЈАТА ЗА ЗАШТИТА НА ПРАВОТО ЗА СЛОБОДЕН ПРИСТАП ДО ИНФОРМАЦИИТЕ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР СПРОВЕДЕ ОБУКА НА УТМС
КОМИСИЈАТА ЗА ЗАШТИТА НА ПРАВОТО ЗА СЛОБОДЕН ПРИСТАП ДО ИНФОРМАЦИИТЕ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР СПРОВЕДЕ ОБУКА НА УТМС
КОМИСИЈАТА ЗА ЗАШТИТА НА ПРАВОТО ЗА СЛОБОДЕН ПРИСТАП ДО ИНФОРМАЦИИТЕ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР СПРОВЕДЕ ОБУКА НА УТМС
КОМИСИЈАТА ЗА ЗАШТИТА НА ПРАВОТО ЗА СЛОБОДЕН ПРИСТАП ДО ИНФОРМАЦИИТЕ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР СПРОВЕДЕ ОБУКА НА УТМС
  • Уписи 2016 - 2017

    kampanja16 17

Иницијативата на Комисијата за заштита на правото за слободен пристап до информациите од јавен карактер за воспоставување на поблиска соработка...

На 29.11.2016 година во амфитеатарот на Универзитетот за туризам и менаџмент-Скопје, предавање пред студентите и вработените на УТМС како и пред претставници на Стопанската комора на Република Македонија...

На 25-ти Ноември 2016 година, во посета на УТМС беше претставникот на Р. Македонија во Светската трговска организација со седиште во Женева, г-дин Ванчо Каргов...

  • catalogue      unwto     video

Uspesni-prikazni-banner

News Letter
Joomla Extensions powered by Joobi