OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense

М-р Ема Анчевска како ко-основач и сопственик маркетинг агенцијата „Идеа Лаб”, говореше на тема „Од идеја до бизнис“...

На Универзитетот за Туризам и менаџмент во Скопје, денес, 21-ви Февруари, ексклузивни предавања на тема: Дигитален маркетинг и мобилен маркетинг...

Иницијативата на Комисијата за заштита на правото за слободен пристап до информациите од јавен карактер за воспоставување на поблиска соработка...

На 29.11.2016 година во амфитеатарот на Универзитетот за туризам и менаџмент-Скопје, предавање пред студентите и вработените на УТМС како и пред претставници на Стопанската комора на Република Македонија...

Страница 1 од 15