OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense
Попладне разговор - ТВ Орбис
УТМС - TV Orbis - 01.02.2016
Промотивен видео спот
Промотивен видео спот
Промотивен видео спот
Промотивен видео спот
Svecena promocija na sedmata generacija diplomci i pettata generacija na postdiploci
Nasa TV - Intervju so Rektorot na UTMS, Prof. d-r Ace Milenkovski
Емисија Профит - Менаџмент во компаниите
Емисија „За добар ден“ - гости од УТМС
Prilog NASA TV - UTMS Nagrada 26.03.2015
UTMS promocija na diplomci i magistri 2011, 2012, 2013 i 2014 godina
Promocija na diplomci i magistri 2014 godina
На Македонија и треба промоција за повеќе туристи - TV ORB
Poseta na UTMS na Generalniot Sekretar na UNWTO D-r Taleb RIfai - Nasa TV
Завршна - латино забава 2014
Ден во Македонија, Day in Macedonia
Боите на ITB Berlin 2013
UNWTO Affiliate Members Programme: We want you to be here
7 години УТМС