OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense

СТАНИ ДЕЛ ОД МБА ПРОГРАМАТА НА МСМ И СТЕКНИ СЕ СО ПРЕСТИЖЕН СЕРТИФИКАТ СО ЕДНОНЕДЕЛEН СТУДИСКИ ПРЕСТОЈ И ЕДУКАТИВНА ПРОГРАМА ЗА ЛИДЕРСТВО И ОРГАНИЗАЦИСКО ОДНЕСУВАЊЕ...

Почитувани студенти на прв циклус студии на Универзитетот за туризам и менаџмент во Скопје,
Ве известуваме дека пролетниот семестар во академската 2016/2017 година на Универзитетот за туризам и менаџмент во Скопје ќе отпочне на 06.02.2017 година (понеделник)...

Во Декември 2016 година во Lenexa, Канзас, САД, Бордот на Комесари на Меѓународниот Одбор за Акредитација за Бизнис Образование (IACBE)...

Традиционално и оваа година по повод Новогодишните празници Универзитетот за туризам и менаџмент во Скопје организираше новогодишна програма...

Универзитетот за туризам и менаџмент во Скопје, по втор пат ја доби наградата за Superbrands во високото образование за 2015/2016 година во Република Македонија...

Иницијативата на Комисијата за заштита на правото за слободен пристап до информациите од јавен карактер за воспоставување на поблиска соработка...

На 06.12.2016 во 11:00 часот во амфитеатарот на УТМС, обука ќе спроведе Комисијата за заштита на правото за слободен пристап до информациите од јавен карактер...

На 29.11.2016 година во амфитеатарот на Универзитетот за туризам и менаџмент-Скопје, предавање пред студентите и вработените на УТМС како и пред претставници на Стопанската комора на Република Македонија...

Страница 9 од 63