OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense

На Универзитетот за туризам и менаџмент во Скопје, денес, 11-ти Февруари, 2017 година, се одржа првиот свечен академски час...

Во насока на продолжување на соработката на УТМС со меѓународниот бизнис сектор, на 7-ми Февруари 2017 година Универзитетот за туризам...

Во рамките на меѓународната соработка на 7-ми Февруари, 2017 година во работна посета на Универзитетот за туризам и менаџмент во Скопје...

Во периодот од 1-ви до 3-ти Февруари, 2017 година во Дубровник се одржа престижна Меѓународна научна конференција и тркалезна маса на тема: Human Centered Economics...

Ве информираме дека, свечениот прв час со студентите запишани на втор циклус на студии...

Универзитетот за Туризам и менаџмент во Скопје со огромна чест и задоволство ја најавува ексклузивната академска посета на почесниот проф. д-р Луиз Мутињo...
 

Почитувани студенти на прв циклус студии на Универзитетот за туризам и менаџмент во Скопје,
Повторно Ве известуваме дека пролетниот семестар во академската 2016/2017 година на Универзитетот за туризам и менаџмент во Скопје ќе отпочне на 06.02.2017 година (понеделник)...

СТАНИ ДЕЛ ОД МБА ПРОГРАМАТА НА МСМ И СТЕКНИ СЕ СО ПРЕСТИЖЕН СЕРТИФИКАТ СО ЕДНОНЕДЕЛEН СТУДИСКИ ПРЕСТОЈ И ЕДУКАТИВНА ПРОГРАМА ЗА ЛИДЕРСТВО И ОРГАНИЗАЦИСКО ОДНЕСУВАЊЕ...

Страница 8 од 63