OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense

Во функција на перманентна соработка со деловната заедница, Универзитетот за туризам и менаџмент-Скопје е коорганизатор на на 8-от Балкански конгрес на артроскопија, спортска трауматологија и колена хирургија...

Универзитетот за туризам и менаџмент Скопје и оваа година беше дел од традиционалниот Саем за вработување што го организираше Агенцијата за вработување на Република Македонија и Сојузот на стопански комори...

На 22.05.2017 година во 11:30 часот во предавална 202 на УТМС пред студентите предавање ќе одржи м-р Виктор Дојчиновски, менаџер на човечки ресурси во „Ван Хол”...

СТАНИ ДЕЛ ОД МБА ПРОГРАМАТА НА МСМ И СТЕКНИ СЕ СО ПРЕСТИЖЕН СЕРТИФИКАТ СО ЕДНОНЕДЕЛEН СТУДИСКИ ПРЕСТОЈ И ЕДУКАТИВНА ПРОГРАМА ЗА ЛИДЕРСТВО И ОРГАНИЗАЦИСКО ОДНЕСУВАЊЕ...

На 105-тата седница на Извршниот совет на Светската туристичка организација (UNWTO), Неговата Екселенција, амбасадорот на Р. Грузија во Р. Шпанија, г-дин Зураб Пололикашвили, беше предложен за кандидат за Генерален секретар на UNWTO во периодот од 2018-2022 година...

Во функција на апликативно промовирање на предностите за студирање на Универзитетот за туризам и менаџмент-Скопје за упис на студенти во академската 2017-2018 година...

Во функција на апликативно промовирање на предностите за студирање на Универзитетот за туризам и менаџмент-Скопје, матуранти од СОУ „Јосип Броз Тито” и СОУ „Таки Даскало”...

На 6-ти Мај 2017 година, Универзитетот за туризам и менаџмент во Скопје, уште еднаш ги отвори вратите за членовите на Здружение на професори по географија на Македонија „ПРОФ. Д-Р ЉУБЕ МИЛЕНКОВСКИ’’...

Страница 7 од 67