OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense

По повод одбележувањето на Светскиот ден на туризмот на 27.09.2017 година во 12:00 часот во амфитеатарот на УТМС пред студентите и вработените предавање ќе одржи амбасадорката на Р. Хрватска во Р. Македонија, Нејзината Екселенција, г-ѓа Данијела Баришиќ...

На 25.09.2017. во 11:30 часот во амфитеатарот на УТМС, предавање ќе одржат експерти од INTERNATIONAL YOUTH FELLOWSHIP од Јужна Кореа...

Во амфитеатарот на Универзитетот за туризам и менаџмент - Скопје, денес, 18.09.2017 година, се одржа свечен академски час со кој официјално се означи почетокот на академската 2017-2018 година...

По повод назначувањето на г-дин Зураб Пололикашвили за Генерален секретар на Светската туристичка организација, ректорот на Универзитетот за туризам и менаџмент во Скопје...

Ве информираме дека, првиот академски час со студентите запишани во прва година на Универзитетот за туризам и менаџмент во Скопје, во академската 2017-2018 година, ќе се одржи на 18.09.2017 година...

Универзитетот за туризам и менаџмент - Скопје како единствена придружна членка на Светската туристичка организација (UNWTO) од Република Македонија, во партнерство со Qatar Airways на 27.09.2017 година...

Факултетот за претприемачки бизнис во рамките на уписните рокови во академската 2017-2018 година, за новозапишаните студенти во прва година доделува ваучер од 500 ЕУ за сертифицирана обука...

Страница 6 од 70