OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense

Во рамките на уписната политика на УТМС во академската 2017-2018 година, Факултетот за туризам на запишаните студенти во прва година им доделува ваучер од 500 ЕУ ...

Универзитетот за туризам и менаџмент - Скопје во академската 2017-2018 година во рамките на креираните уникатни и актуелни образовни политики на студентите ќе им овозможи вклучување во креативни активности...

Во новата кампања на World Tourism Organization (UNWTO) за подигнување на свеста за вредноста на одржливиот туризам за економскиот развој –Travel, Enjoy, Respect...

Универзитетот за туризам и менаџмент во Скопје објавува Конкурс за избор на студенти и наставен кадар и мобилност за обука...

Претставници од Универзитетот за туризам и менаџмент во Скопје, денес 19.07.2017 година, во хотел „Континентал“ во Скопје, учествуваа на Деловниот појадок со Претседателот на Владата на Република Македонија...

Гордоста на македонскиот ракомет, Борко Ристовски, чија меѓународна кариера и успеси ја китат македонската спортска историја, денес 18.07.2017 го одбрани својот дипломски труд...

Во рамките на своето општествено одговорно работење, Универзитетот за туризам и менаџмент-Скопје е коорганизатор на манифестацијата „Галичка свадба“...

Оваа диплома е директна меѓународна потврда за високиот квалитет на наставната програма на универзитетот. УТМС е 76-ти универзитет во светот кој го добива овој сертификат и единствен во државата...

Страница 5 од 68