OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense

Претставници од Универзитетот за туризам и менаџмент во Скопје, денес 19.07.2017 година, во хотел „Континентал“ во Скопје, учествуваа на Деловниот појадок со Претседателот на Владата на Република Македонија...

Гордоста на македонскиот ракомет, Борко Ристовски, чија меѓународна кариера и успеси ја китат македонската спортска историја, денес 18.07.2017 го одбрани својот дипломски труд...

Во рамките на своето општествено одговорно работење, Универзитетот за туризам и менаџмент-Скопје е коорганизатор на манифестацијата „Галичка свадба“...

Оваа диплома е директна меѓународна потврда за високиот квалитет на наставната програма на универзитетот. УТМС е 76-ти универзитет во светот кој го добива овој сертификат и единствен во државата...

Предавањата во Гаја се многу слични како на Универзитетот за туризам и менаџмент, со тоа што и на двата факултета поеднакво се обрнува внимание и на теоретскиот и на практичниот дел од наставата... 

Најдобрите студенти од Универзитетот за туризам и менаџмент- Скопје, се интегрираа во следење на еднонеделна МВА едукативна програма на тема: „Лидерство и организациско однесување”...

Најдобрите студенти од Универзитетот за туризам и менаџмент- Скопје, се вклучија во следење на еднонеделна МВА едукативна програма на тема: „Лидерство и организациско однесување” на престижниот Maastricht School of Management во Холандија...

По повод завршување на академската 2016-2017 година, традиционално, Универзитетот за туризам и менаџмент во Скопје, организираше забава на која присуствуваа вработените, студентите, членовите на алумни клубот како и матуранти од средните училишта од Скопје...

Страница 3 од 65