OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense

НАЈДОБРИТЕ ГИ БИРААТ НАЈДОБРИТЕ: СЛАТКАР МАГИСТРИРАШЕ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ ЗА ТУРИЗАМ И МЕНАЏМЕНТ ВО СКОПЈЕ

Познатиот македонски артист, миленик на хип хоп заедницата, музичар и бизнисмен, Марко Маринковиќ - Слаткар, магистрираше на Факултетот за меѓународен маркетинг менаџмент на УТМС. Успехот на Слаткар во периодот кој следи ќе биде неминовно зголемен благодарение на знаењето стекнато на УТМС.

УТМС му го честита на Слаткар овој успех со надеж за бројни успеси и во иднина.