OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense

ДЕДО МРАЗ ИМ ПОДАРИ НОВОГОДИШНИ ПАКЕТЧИЊА НА ДЕЧИЊАТА НА ВРАБОТЕНИТЕ НА УТМС

Универзитетот за туризам и менаџмент во Скопје, во функција на одржување на креативна организациска клима и грижа за вработените, традиционално секоја година по повод Новогодишните и Божиќните празници на дечињата на вработените им доделува подароци. Во идиличен, празничичен амбиент Дедо Мраз на најмалите им посака весело и среќно детсво и им подари новогодишни пакетчина со изнедандувања и желби за остварување на детските соништа.