OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense

НАЈАВА ЗА СВЕЧЕНА ПРОМОЦИЈА НА ДИПЛОМЦИ И МАГИСТРИ НА УТМС

Универзитетот за туризам и менаџмент-Скопје со особена чест и задоволство ја најавува уникатната, свечена промоција на деветата генерација дипломирани студенти и седмата генерација магистри.

Свечената промоција ќе се одржи на 26.11.2017 година во 19:00 часот во Македонска опера и балет во Скопје.