OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense

Универзитетот за туризам и менаџмент-Скопје со особена чест и задоволство ја најавува уникатната, свечена промоција на деветата генерација дипломирани студенти и седмата генерација магистри...

На ден 08.11.2017 со почеток во 10:00 часот, во просториите на Универзитетот за туризам и менаџмент во Скопје, обука на тема „Информациски системи за менаџирање на таленти“ одржа Емили Локвенец...

Факултетите на УТМС континуирано ја унапредуваат меѓународната соработка со сродни факултети од регионот и Европа...

Страница 1 од 22