OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense

Во рамките на активните политики на Економскиот факултет на Универзитетот за туризам и менаџмент во Скопје, на 20.09.2017 година...

На Универзитетот за туризам и менаџмент се одржа првиот час во новата академска 2017/18 година...

Економскиот факултет во рамките на уписните рокови во академската 2017-2018 година, за новозапишаните студенти во прва година доделува ваучер од 500 ЕУ за сертифицирана обука...

Гордоста на македонскиот ракомет, Борко Ристовски, чија меѓународна кариера и успеси ја китат македонската спортска историја, денес 18.07.2017 го одбрани својот дипломски труд...

Страница 1 од 27