OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense

Денес, 12.10. 2017 година со почеток во 12:00 часот, во рамките на програмата за проширување и унапредување на знаењата, вештините и компетенциите на студентите...

Седницата на одборот за соработка и доверба на Факултетот за туризам се одржа на 03.05.2017 година, во 17:00 часот, во просториите на Универзитетот...

На 17.03.2016 година, со почеток во 17:00 часот се одржа седница на Одборот за соработка и доверба со јавноста на Факултетот за туризам...

По повод одбележувањето на Светскиот ден на туризмот на 27.09.2017 година во 12:00 часот во амфитеатарот на УТМС пред студентите и вработените предавање ќе одржи амбасадорката на Р. Хрватска во Р. Македонија, Нејзината Екселенција, г-ѓа Данијела Баришиќ...

Страница 1 од 27