OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense
Уште една приказна од УТМС. Приказна која говори како се надоградува знаењето...
„Не е важно само да се биде прв, многу поважно е да се биде најдобар“
Менаџер за односи со јавноста

Со дипломата од УТМС ги продолжив студиите на Универзитетот во Монако

Уште една успешна приказна од Универзитетот за туризам и менаџмент...
 Tуристички преставник на туристичката агенција “Сава турс“, во Анталија, Република Турција

Страница 1 од 5