OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense

Во Декември 2016 година во Lenexa, Канзас, САД, Бордот на Комесари на Меѓународниот Одбор за Акредитација за Бизнис Образование (IACBE)...

Традиционално и оваа година по повод Новогодишните празници Универзитетот за туризам и менаџмент во Скопје организираше новогодишна програма...

Универзитетот за туризам и менаџмент во Скопје, по втор пат ја доби наградата за Superbrands во високото образование за 2015/2016 година во Република Македонија...

Иницијативата на Комисијата за заштита на правото за слободен пристап до информациите од јавен карактер за воспоставување на поблиска соработка...

На 06.12.2016 во 11:00 часот во амфитеатарот на УТМС, обука ќе спроведе Комисијата за заштита на правото за слободен пристап до информациите од јавен карактер...

На 29.11.2016 година во амфитеатарот на Универзитетот за туризам и менаџмент-Скопје, предавање пред студентите и вработените на УТМС како и пред претставници на Стопанската комора на Република Македонија...

На 25-ти Ноември 2016 година, во посета на УТМС беше претставникот на Р. Македонија во Светската трговска организација со седиште во Женева, г-дин Ванчо Каргов...

Страна 1 од 37