OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense

Студентите од Факултетот за туризам на УТМС, предводени од асс. м-р Владанка Давковска на 4-ти Ноември 2016...

Студентите од Факултетот за туризам на УТМС, предводени од проф. д-р Мијалче Ѓоргиевски, доц. д-р Дејан Наковски и асс. м-р. Горан Апостоловски...

Меѓународниот туризам кој во светот го вработува секој дванаести работник во стопанството...

Со реализација на практичниот испит кој се одржа на 09.07.2016 година заврши пролетната сесија...

Страна 1 од 11