OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense

Сојузот на стопански комори на Македонија, на Свечената академија одржана на 03.11.2016 година во Македонска опера и балет, во чест на истакнатите деловни успеси...

На 14.11.2016 година во Младински културен центар во Скопје се одржа конференција на тема „Женско лидерство, личен развој и етика“...

Врз основа на договорот за соработка помеѓу Универзитетот за туризам и менаџмент од Скопје и „Халк Банка“...

Страна 1 од 8