OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense
utms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mk
Изјава на Ректорот на УТМС, проф. д-р Аце Миленковски за медиумите по повод Светскиот ден на туризмот
Доц.д-р Љупка Наумовска ја отвара свеченоста по повод Светскиот ден на туризмот
Обраќање на Ректорот на УТМС по повод Светскиот ден на туризмот
Екселенции и видни гости на УТМС по повод Светскиот ден на туризмот
Екселенции и видни гости на УТМС по повод Светскиот ден на туризмот
Екселенции и видни гости на УТМС по повод Светскиот ден на туризмот
Екселенции и видни гости на УТМС по повод Светскиот ден на туризмот
Алтај Шабан, комерцијален директор на Qatar Airways Скопје гостин и партнер на настанот
Пријатна атмосфера при дочекот на гостите по повод Светскиот ден на туризмот
Екселенции и видни гости на УТМС по повод Светскиот ден на туризмот
Екселенции и видни гости на УТМС по повод Светскиот ден на туризмот
Екселенции и видни гости на УТМС по повод Светскиот ден на туризмот
Студенти на УТМС на забавата по повод Светскиот ден на туризмот
Студенти на УТМС на забавата по повод Светскиот ден на туризмот
Наградени најдобрите студенти на УТМС
Мегазвездата Владо Јаневски го привлече вниманието на присутните
Мегазвездата Владо Јаневски со неговиот бенд специјални гости на УТМС
 • Вести о УТМС

  Информације повезане са дешавањима са Универзитетом и саопштења

  Прочитај више
 • Обуке и курсеви

  Туристички водичи и пратиоци, Управитељи туристички агенција ...

  Дознај више
 • Департани

  Маркетинг, Предузеништво, Међународна сарадња, Кариера, Издавачка делатностПрочитај више

 • Мултимедија

  Фото галерије
  Видео галерије
  360° галерије


  Види више

Newsletter