OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense

Ирена Пеповска Ристовска

Деловен асистент на ректорот

  • Лични податоци
  • Работно искуство
  • Образование и обука
  • Професионално искуство
  • Меѓународни конгреси и симпозиуми
ИмеИрена Пеповска Ристовска

E-маилОваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Академска титулаДипломиран туризмолог

• Датуми (од – до)2007 – до сега

• Име и адреса на вработувачотУниверзитет за туризам и менаџмент – Скопје

• Вид на бизнис или секторОбразование

• Работна позицијаДеловен асистент на Ректорот

• Главни активности и одговорностиОрганизирање и планирање на активности врзани со деловни контакти и средби

• Датуми (од – до)2004 – 2007

• Име и адреса на вработувачотОпштина Чаир

• Вид на бизнис или секторЈавна администрација

• Работна позицијаРеферент за канцелариско и архивско работење

• Главни активности и одговорностиЕвидентирање и архивирање на материјали, предмети, договори, извештаи, одлуки, решенија, известувања и сл.

• Датуми (од – до)2007 – 2010

• Име и вид на организацијата која го обезбедува образованието или обукатаУниверзитет за туризам и менаџмент – Скопје

• Главни предмети/професионални вештини опфатени во обукатаТуризам

• Доделено звањеДипломиран туризмолог

• Ниво во националната класификација180 кредити

• Датуми (од – до)2004

• ЛокацијаСкопје

• Компанијата и одговорното лице
(име и податоци за контакт)
Агенција за државни службеници

• ПозицијаДржавен службеник на РМ

Датуми (оддо)27 септември 2010

ЛокацијаСкопје

Компанијата и одговорното лице
(име и податоци за контакт)
Универзитет за туризам и менаџмент – Скопје

The International Congress of Tourism and Management , The Callenges and Perspectives of Tourism and Management

Позиција

Датуми (оддо)27 септември 2008

ЛокацијаСкопје

Компанијата и одговорното лице
(име и податоци за контакт)
Универзитет за туризам и менаџмент – Скопје

Ist International Symposium , Tourism in the 21st Century

Позиција