OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense

 

 Датум   Медиум  Тема
 28.11.2013   KANAL5   Престижни награди за Универзитетот за туризам и менаџмент од Скопје
 30.07.2014   РЕПУБЛИКА   Oбразованието и знаењето се р’бетот на растечкиот туристички сектор
 11.12.2014   FAKULTETI   Потврда за квалитет и знаење - УТМС награден за Superbrand во Македонија за 2013/2014
 10.01.2015   PRESS24   Аце Миленковски: Нема приватно и државно, има само квалитетно и неквалитетно образование 
 28.05.2015  РЕПУБЛИКА   УТМС на 100-та седница на Светската туристичка организација 
 28.05.2015   MKNEWS   УТМС на Извршниот совет на Светската туристичка организација во Ровињ – Предизвиците на туристичкиот сектор 
 08.10.2015  KANAL5   ИКОНБЕСТ 2015 - Конгрес за бизнис, економија, спорт и туризам
 10.10.2015   АЛФАТВ   ИКОНБЕСТ 2015 - Конгрес за бизнис, економија, спорт и туризам 
 03.11.2015  FAKULTETI   Да се биде дел од УТМС е привилегија
 31.05.2016   MKNEWS   Потврда за висок квалитет во настава – TEDQUAL сертификат на Универзитетот за туризам и менаџмент
 10.10.2016   TVNOVA   Универзитетот за туризам и менаџмет одбележа 10 години од основањето