OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense

Продолжувајќи ја кампањата за упис на нови студенти, дел од наставнатиот кадар на УТМС ја посети и гимназијата „Кирил и Методиј“ во Неготино...

Универзитетот за туризам и менаџмент во Скопје оствари промотивни активности пред матурантите во СОУ „Киро Спанџов - Брко“ во Кавадарци...

Универзитетот за туризам и менаџмент ја продолжи кампањата за упис на нови студенти пред матурантите од СОУ Гимназија „Добри Даскалов“ во Кавадарци...

Во рамките на промотивната кампања матуранти од СУГС „Браќа Миладиновци” го посетија Универзитетот за туризам и менаџмен во Скопје...

Страница 9 од 18

Kampanja 2017 2018 Esenska kampanja Kampanja-2014-15