OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense

Универзитетот за туризам и менаџмент во рамките на својата кампања за упис на матуранти го посети СОУ „Јане Сандански” во Штип...

Матурантите од СОУ „Димитар Мирасчиев” сo задоволство ја следеа презентацијата за предностите на Универзитетот за туризам и менаџмент во Скопје...

Во рамките на промотивната кампања матурантите од СОУ „Коле Нехтенин“- Штип со огромен интерес ја следеа презентацијата...

Универзитетот за туризам и менаџмент – Скопје активно продолжува со промотивната кампања за упис на студенти во академска 2017-2018 година...

Страница 5 од 18

Kampanja 2017 2018 Esenska kampanja Kampanja-2014-15