OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense

ПРОМОЦИЈА НА УТМС ПРЕД МАТУРАНТИТЕ ОД СОУ „НАУМ НАУМОВСКИ БОРЧЕ“ ВО ПРОБИШТИП

Матурантите со тимот на УТМС Матурантите со тимот на УТМС

Во рамките на промотивната кампања за упис на нови студенти, тим од УТМС одржа презентација пред матурантите од средното училиште „Наум Наумовски Борче“ во Пробиштип. Со својата професионалност и мултимедијална презентација академскиот кадар предизвика интерес кај матурантите кои внимателно ги следеа 10-те причини поради кои треба да донесат одлука за студирање на УТМС како високо-образовна иституција. Посебен интерес матурантите покажаа за примената на дигиталните медиуми во процесот на студирање, наставно-научните практикуми кои ја поврзуваат теоријата со практиката и можноста за вработување.

Прочитајте 312 times