OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense

ПРОМОЦИЈА НА УТМС ПРЕД МАТУРАНТИТЕ ОД СУГС „ДИМИТАР ВЛАХОВ“ ВО СКОПЈЕ

Во рамки на својата промотивна кампања за упис на нови студенти, тим од УТМС одржа презентација пред матурантите од средното училиште „Димитар Влахов“. Со својата професионалност и мултимедијална презентација академскиот кадар предизвика интерес кај матурантите кои внимателно ги следеа 10-те причини зошто би го одбрале УТМС како нивни понатамошен избор за студирање. Матурантите генерално ја евалуираа презентацијата како многу добра и покажаа интерес посебно за наставно-научните практикуми кои ја поврзуваат теоријата со практиката.

Прочитајте 516 times