OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense

УТМС НА ПРЕЗЕНТАЦИЈА ВО СОУ „ДИМИТАР ВЛАХОВ” ВО СТРУМИЦА

Тимот на УТМС со матурантите од СОУ „Димитар Влахов” по успешната презентација Тимот на УТМС со матурантите од СОУ „Димитар Влахов” по успешната презентација

Матурантите од СОУ „Димитар Влахов” се уверија во уникатните предности од студиите на Универзитетот за туризам и менаџмент - Скопје. Во преполната предавална во интерактивна разговорна атмосфера на матураните со академскиот тим од УТМС се одвиваше презентацијата со фокус на предностите од студиите. Посебен интерес предизвикаа меѓународните награди и сертификати за извонреден квалитет во високото образование, активностите на Центарот за кариера во обезбедувањето на практична работа како и грижата за вработување на најдобрите студенти.

Прочитајте 479 times