OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense
utms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mk
УТМС по трет пат добитник на наградата Superbrands единствен во високото образование
  • УПИСИ

    kampanja 2018-2019

Во рамките на промотивните активности за предностите на студирање на Универзитетот за туризам и менаџмент во Скопје, матуранти од СУГС „8-ми Септември”...

Во рамките на промотивните активности за предностите на студирање на Универзитетот за туризам и менаџмент во Скопје, матуранти од СЕТУГС „Михајло Пупин”...

Универзитетот за туризам и менаџмент од Скопје за студентите организира посета на 40-тиот Меѓународен саем за туризам во Белград...

Во рамките на промотивните активности на 19.02.2018 година, Универзитетот за туризам и менаџмент во Скопје...

Универзитетот за туризам и менаџмент од Скопје, на 17-ти Февруари, организираше еднодневен семинар во Струмица...

  • catalogue      unwto     video

Uspesni-prikazni-banner

Newsletter