OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense

На 25.05.2017 година на УТМС одржа предавање проф. Љубинка Андоноска, доцент на „University of Texas At El Paso” на тема: Високото образование во САД, практики и искуства...

На 22.05.2017 година на УТМС пред студентите предавање одржа м-р Виктор Дојчиновски, менаџер на човечки ресурси во „Ван Хол”- Македонија...

М-р Ема Анчевска како ко-основач и сопственик маркетинг агенцијата „Идеа Лаб”, говореше на тема „Од идеја до бизнис“...

На Универзитетот за Туризам и менаџмент во Скопје, денес, 21-ви Февруари, ексклузивни предавања на тема: Дигитален маркетинг и мобилен маркетинг...

Страница 1 од 15