OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense

На вториот ден од Конгресот, најнапред на пленарната сесија беа поканети лидери на политички партии од Македонија за да ги излозат своите програми и визии за развојот на туризмот.

Престојот во Мадрид не можеше да започне подобро од поклопувањето на вечното дерби во фудбал меѓу Реал и Барцелона, на 18.01.2012. И се разбира УТМС беше присутен на Ел Класико, не само како љубители на фудбалот..

Разговори со највисоките претставници на Светската Туристичка организација на Обединетите Нации и специјален семинар за студентите од Универзитетот за туризам и менаџмент

50-тина студенти и вработени на Универзитетот за туризам и менаџмент - Скопје, од 17.01 до 25.01.2012-та престојуваа во Мадрид, како дел од практичната настава, реализирана на врвни ...

Страница 24 од 24