OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense

Во рамките на планираните практикуми студентите од Факултетот за туризам, предводени од професори и асистенти реализираа наставно-научен практикум во Источна Македонија...

Согласно методологијата на студирање на Универзитетот за туризам и менаџмент во Скопје, на 16. 10. 2017 година, проф. д-р Сашо Кожухаров и асс. м-р Александар Стојановски...

Денес, 12.10. 2017 година со почеток во 12:00 часот, во рамките на програмата за проширување и унапредување на знаењата, вештините и компетенциите на студентите...

По повод одбележувањето на Светскиот ден на туризмот на 27.09.2017 година во 12:00 часот во амфитеатарот на УТМС пред студентите и вработените предавање ќе одржи амбасадорката на Р. Хрватска во Р. Македонија, Нејзината Екселенција, г-ѓа Данијела Баришиќ...

Страница 3 од 30