OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense
Координаторот на постдпломските студии на Универзитетот за туризам и менаџмент од Скопје и Декан на Факултетот за менаџмент на човечки ресурси, проф. д-р Александра Стоилковска, на ден 28.03.2015 година одржа информативно инструкциски состанок за оперативна подготовка и изработка на магистерски труд.
Универзитетот за туризам и менаџмент од Скопје, во соработка со националното радио, Радио Слободна Македонија, на 21.03.2015 година ја емитуваше шестата емисија од серијалот емисии што ќе следат, посветени на убавините и туризмот во Република Македонија.
Делегација на Универзитетот за туризам и менаџмент од Скопје, предводена од Ректорот Проф. Д-р Аце Миленковски присуствуваше на меѓународниот Саем за туризам ИТБ Берлин кој се одржа од 04-08 март во Берлин, СР Германија.
На покана на Универзитетот за туризам и менаџмент од Скопје, денес 13.03.2015 година во просториите на УТМС се одржа средба на заменик амбасадорот на Република Грција г-дин Ефтимиос Царлафтис...
Страница 10 од 27