OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense

Студентите од Факултет за туризам при Универзитетот за туризам и менаџмент од Скопје...

„Маркетинг на туристички дестинации во рамки на соработката меѓу јавниот и приватниот сектор“

Ведат Башаран, врвен турски готвач, истражувач на културата на исхрана од Истанбул...

Универзитетот за туризам и менаџмент од Скопје, во соработка со националното радио, Радио Слободна Македонија...

Страница 9 од 30