OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense
Делегација на Универзитетот за туризам и менаџмент од Скопје, предводена од Ректорот Проф. Д-р Аце Миленковски присуствуваше на меѓународниот Саем за туризам ИТБ Берлин кој се одржа од 04-08 март во Берлин, СР Германија.
На покана на Универзитетот за туризам и менаџмент од Скопје, денес 13.03.2015 година во просториите на УТМС се одржа средба на заменик амбасадорот на Република Грција г-дин Ефтимиос Царлафтис...
Универзитетот за туризам и менаџмент од Скопје, во соработка со националното радио, Радио Слободна Македонија, на 14.03.2015 година ја емитуваше четвртата емисија од серијалот емисии што ќе следат, посветени на убавините и туризмот во Република Македонија.
Делегација на УТМС, предводена од Ректорот Аце Миленковски, од 28.01.2015 ќе престојува во работна посета на Мадрид, Шпанија, во деновите на одржувањето на меѓународниот саем за туризам FITUR 2015.
Страница 8 од 25