OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense

На 25.09.2017. во 11:30 часот во амфитеатарот на УТМС, предавање ќе одржат експерти од INTERNATIONAL YOUTH FELLOWSHIP од Јужна Кореа...

По повод назначувањето на г-дин Зураб Пололикашвили за Генерален секретар на Светската туристичка организација, ректорот на Универзитетот за туризам и менаџмент во Скопје...

Универзитетот за туризам и менаџмент - Скопје како единствена придружна членка на Светската туристичка организација (UNWTO) од Република Македонија, во партнерство со Qatar Airways на 27.09.2017 година...

Во рамките на уписната политика на УТМС во академската 2017-2018 година, Факултетот за туризам на запишаните студенти во прва година им доделува ваучер од 500 ЕУ ...

Страница 4 од 30