OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense
utms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mk

По повод одбележувањето на Светскиот ден на туризмот на 27.09.2017 година во 12:00 часот во амфитеатарот на УТМС пред студентите и вработените предавање ќе одржи амбасадорката на Р. Хрватска во Р. Македонија, Нејзината Екселенција, г-ѓа Данијела Баришиќ...

На 25.09.2017. во 11:30 часот во амфитеатарот на УТМС, предавање ќе одржат експерти од INTERNATIONAL YOUTH FELLOWSHIP од Јужна Кореа...

По повод назначувањето на г-дин Зураб Пололикашвили за Генерален секретар на Светската туристичка организација, ректорот на Универзитетот за туризам и менаџмент во Скопје...

Универзитетот за туризам и менаџмент - Скопје како единствена придружна членка на Светската туристичка организација (UNWTO) од Република Македонија, во партнерство со Qatar Airways на 27.09.2017 година...

Страница 1 од 11

Соработници од стопанството