OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense
utms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mk

На 02.11.2015 година во преполната сала на Македонската опера и балет, Универзитетот за туризам и менаџмент...

Денеска беше одржан третиот менторски состанок на Факултетот за претприемачки бизнис.

Студентите на УТМС се поделени во групи за кои е задолжен ментор кој континуирано ги следи нивните активности во текот на академската година...

Страница 4 од 14