OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense
utms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mk

Врз основа на договорот за соработка помеѓу Универзитетот за туризам и менаџмент од Скопје и ВИП „Урбан Инженеринг“...

Универзитетот за туризам и менаџмент од Скопје, и оваа година продолжува со оддамна воспоставената практика...

Страница 13 од 14