OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense
utms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mk
На 13.10.2014 година во Универзалната сала во Скопје, на Свечена промоција им беа врачени дипломите на шестата генерација на дипломирани студени...
Студентите од Факултетот за претприемачки бизнис, теоретско знаење го надополнуваат со практична работа во институции, организации и компании во земјата и странство.

По повод завршувањето на академската 2013/2014 година, на Универзитетот за туризам и менаџмент се одржа свеченост на кој присуствуваа членовите на Советодавните одбори...

Страница 10 од 14