OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense

Со одлука на Наставно-научните совети на факултетите во состав на Универзитетот за туризам и менаџмент од Скопје, на свечена седница одржана на 09.06.2017 година во амфитеатарот на УТМС...

На 16.05.2017 година во просториите на УТМС се одржа редовна седница на Одборот за соработка и доверба со јавноста на Факултетот за претприемачки бизнис...

На 14.11.2016 година во Младински културен центар во Скопје се одржа конференција на тема „Женско лидерство, личен развој и етика“...

Сојузот на стопански комори на Македонија, на Свечената академија одржана на 03.11.2016 година во Македонска опера и балет, во чест на истакнатите деловни успеси...

Страница 3 од 28