OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense

На 16.05.2017 година во просториите на УТМС се одржа редовна седница на Одборот за соработка и доверба со јавноста на Факултетот за претприемачки бизнис...

На 14.11.2016 година во Младински културен центар во Скопје се одржа конференција на тема „Женско лидерство, личен развој и етика“...

Сојузот на стопански комори на Македонија, на Свечената академија одржана на 03.11.2016 година во Македонска опера и балет, во чест на истакнатите деловни успеси...

На 08.10.2016 година, Универзитетот за туризам и менаџмент - Скопје величенствено го прослави својот 10 годишен јубилеј...

Страница 2 од 27