OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense
Официјално започна новата академска 2014/2015 година на УТМС со свечен академски час кој го одржа Ректорот на Универзитетот за туризам и менаџмент...
На 13.10.2014 година во Универзалната сала во Скопје, на Свечена промоција им беа врачени дипломите на шестата генерација на дипломирани студени...

По повод завршувањето на академската 2013/2014 година, на Универзитетот за туризам и менаџмент се одржа свеченост на кој присуствуваа членовите на Советодавните одбори...

Студентите од Факултетот за претприемачки бизнис, теоретско знаење го надополнуваат со практична работа во институции, организации и компании во земјата и странство.
Страница 10 од 27