OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense

Со одлука на Наставно-научниот совет на Факултетот за претприемачки бизнис...

На 02.03.2016 година во амфитеатарот на УТМС беше одржана информативна средба на студентите...

На ден 22.12.2015 година, со почеток од 12 часот на Универзитетот за туризам и менаџмент од Скопје се одржа обука на тема: „Современи трендови во бизнисот и економијата”.

На 02.11.2015 година во преполната сала на Македонската опера и балет, Универзитетот за туризам и менаџмент...

Страница 5 од 27