OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense

Сојузот на стопански комори на Македонија, на Свечената академија одржана на 03.11.2016 година во Македонска опера и балет, во чест на истакнатите деловни успеси...

На 08.10.2016 година, Универзитетот за туризам и менаџмент - Скопје величенствено го прослави својот 10 годишен јубилеј...

Официјално започна новата академска 2016/2017 година на УТМС со свечен академски час...

Врз основа на договорот за соработка помеѓу Универзитетот за туризам и менаџмент од Скопје и „Халк Банка“...

Страница 4 од 28