OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense

На УТМС започна новата академска 2017/2018 година со свечен академски час во амфитеатарот на Универзитетот...

Универзитетот за туризам и менаџмент - Скопје како единствена придружна членка на Светската туристичка организација (UNWTO) од Република Македонија...

Факултетот за претприемачки бизнис во рамките на уписните рокови во академската 2017-2018 година, за новозапишаните студенти во прва година доделува ваучер од 500 ЕУ за сертифицирана обука...

Со одлука на Наставно-научните совети на факултетите во состав на Универзитетот за туризам и менаџмент од Скопје, на свечена седница одржана на 09.06.2017 година во амфитеатарот на УТМС...

Страница 1 од 27