OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense

Германија и Берлин како туристички дестинации, беа темите на предавањето на гостите од амбасадата на Република Германија во Македонија за студентите на УТМС

Делегација на УТМС и на ФТС Травел, од 30.01 до 02.02.2013 во Мадрид на средби со највисоките претставници на UNWTO и во посета на саемот за туризам FITUR.

Еднодневен семинар во казиното Фламинго во Гевгелија и практична настава на саемот за туризам во Солун, за над 150 студенти, без надомест, како дел од стратегијата на УТМС...

На состанокот на придружните членки на UNWTO, кој се одржа, исто така во Истанбул, Универзитетот за туризам и менаџмент - Скопје беше промовиран како носител на проектот за спортски ...

Страница 20 од 23