OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense

На ден 08.11.2017 со почеток во 10:00 часот, во просториите на Универзитетот за туризам и менаџмент во Скопје, обука на тема „Информациски системи за менаџирање на таленти“ одржа Емили Локвенец...

Факултетите на УТМС континуирано ја унапредуваат меѓународната соработка со сродни факултети од регионот и Европа...

Денес, на 24.10.2017 година, студентите од нашиот факултет имаа уникатна можност да проследат предавање од еминентниот проф. д-р Емилија Стоименова- Цаневска...

Ментално здравје на работнто место е тема на Светскиот ден на ментално здравје 2017 година...

Страница 2 од 23