OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense

Според анктетата спроведена меѓу гледачите на ТВ Орбис, Универзитетот за туризам и менаџмент - Скопје е најпопуларниот приватен универзитет.

Страница 9 од 19